teisipäev, 8. märts 2016

Kuigi kalendri järgi on veel talv, siis kevade hõngu on küll rohkem kui ei kunagi varem. Talv hakkab vägisi oma valitsuskeppi käest andma. Kuigi ei ole veel teada, mis nippe ta enda võimul olemiseks kasutama hakkab, võime me siiski teda tehtud töö eest teda tänada. Lapsed on saanud kelgutada, lumememmesid teha ja muudki toredat.
Kallikarude tänu talvele.


Rütm vajab veel harjutamist, kuid esmaspäevase emakeele kontserdiks on veel veidi ka aega. Seal Kallikarud esitavad selle laulukese ja siis võib küll kevad ruttu, ruttu tulla.

Kevadet on täna meie Kallikarude rühmas samuti kuhjaga. Kohe sellise kuhjaga, et tuli kaunite lillede jaoks vaase maja pealt otsima minna.
Tänud kaunite lillede eest. Lilli kingiti nii tüdrukutele, kui ka õpetajatele. Toredad on pühad, kus saad kedagi üllatada ja rõõmustada. Seda saab teha küll iga päev niigi, kuid ei saa salata, et oleme uhked tähelepanu ja lillesülemite üle.

Lauad said rõõma näo.

Tulbid ja roosid, armsad mõlemad. Ikka sellepärast, et need on meie endi laste, nende emmede ja isside poolt kingitud.

Väikesed hiirekõrvad kikitavad okstel, ehk annavad kaunid tulbid neile hoogu juurdegi.

Varsti on tulemas emakeelepäev. Selleks puhuks õpivad Kallikarud arvudega liisusalmi ja toredat kahekõne eide ja taadiga.

Rõõmus taat ja veidike häbelik eit oma etteastet alustamas.




Missugune raamat on lapse esimene raamat? Eks ikka pildiraamat. Kallikarud kirjutasid oma raamatule pealkirjaks "PILDID" ja alla oma nime. Nii sünnibki lapse esimene raamat. Vaja veel pildid sisse kleepida ja ehk saab mõne sõna kirjutamisegagi hakkama. Küll jõuab.

Valmimas on pildiraamat igasuguste piltidega. Nii Kenneth arvas.

Mõnele lapsele meeldivad loomapildid, teisele jällegi lilled. Kui pildiraamat valmis, küll siis näete. Tulemas on pildiraamatute näitus.

Tore töö kääridega lõikamisoskuse harjutamiseks. Vahva on midagi oma kätega valmistada ja hiljem ehk piltegi kaeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar