kolmapäev, 30. märts 2016

Arengumängud käivad ikka endise hooga edasi. Juba on kuusteist last arengumängu ära teinud.
Kallikarud on ütlemata nupukad. Ühel päeval valmistas Maria munadepüha kaunistuse. Sellise kaunistuse olime me juba varem meisterdanud. Nüüd üritasid lapsed kõik oskused proovile panna ja iseseisvalt järele proovida. Maria volditud murulehvik ei tahtnud kuidagi püsti püsida ja laps otsustas lahendada asja nii, et meisterdas tugevnduse lehviku taha. Kas pole nutikas?


Päris ise mõtles välja.
Aga ka meie õpetajad said hakkama väikese multifilmi tegemisega. Seda saate vaadata siit:



https://kirjad.edu.ee/owa/redir.aspx?SURL=MSXwBfLwp71cBZOjR4npqGIK5ixDciItkG_X2AU396ZUs6evg1jTCGgAdAB0AHAAcwA6AC8ALwB5AG8AdQB0AHUALgBiAGUALwB2AG8AZwBBAEYAbwBoAFIATwBBADgA&URL=https%3a%2f%2fyoutu.be%2fvogAFohROA8


Kevadpühade ajal sai meie Ralf viieseks. Ralf sai tõelise kingituse . kauni kevade alguse:) Palju õnne meie kallile Ralfile ja tema emmele ja issile!
Ralf omakorda rõõmustas meid piraka,piraka tordiga. Õpetajal andis seda idatahes süles hoida ja tõsta.
Aga me sõime seda ka terve päeva ja mõned õpetajadki, kes Kallikarust läbi astusid, said hea maitsat.






Esikut ehivad toredad kevadised maalimistööd pajudega ja jänkudega. Maalimistöö alused aga valmisid nii, et kevadhommik oma värvidega oli otse laste ees. Varahommiku tõttu said maalitud ka jänkukesed, sest eks loomad julgevad liikuda just varahommikul. Ikka siis, kui inimesi veel palju ei liigu.




 Taimekesed meie külvikastides tunnevad ennast mõnusalt. Kasvamist tuleb juurde lausa iga päev. Eks see kõik ole sellepärast, et väikesed taimekasvatajad on teinud oma tööd hoole ja armastusega.

Aknalauad on täis erinevaid lilletaimi.

Tähtsal kohal on ka meie sibulakasvatus ja tomatitaimede kasvatus. Väikesed tomatitaimed on ka kõik ninad mullast välja pistnud.

Taimed on meil kasvamas igati nägusates kastikestes. Spetsiaalselt taimede kasvatamiseks.
 Ja siin meie viimane arengumängu sooritaja. Tegelikult tegi arengumängu ka ära juba Ralf, kuid olime nii hoos, et unustasime pildi klõpsamise hoopis ära.



Arengumängud jätkuvad veel mõnda aega ja siis on järg arenguvestluste käes.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar