reede, 4. märts 2016

Esmaspäeval käisid lapsed kinos Artis vaatamas erinevuste teemal mitut toredat ja õpetlikku mutifilmi.
Esimene multifilm rääkis koerast, kelle tagajalgade asemel oli rattad ja ta sai liikuda nende abil. Sõber kassike pelgas teda, kuid kui sai aru, et need rattad olid vajalikud koera liikumiseks, siis ta enam ei peljanudki seda kutsikad ja koos saadi toredasti mängida.
Teistes multifilmides tuli lapsel rinda pista pimedusega, enda sarnase ja endale sobiva sõbra leidmisega.
Kõik omamoodi õpetlikud, elulised ja armsad multifilmid.









Eelmine nädal tegid lapsed stressipalle ehk rõõmupalle.
Õhupallid veidike paksu nahaga olid, kuid mudimisega sai nendega siiski hakkama.

Niimoodi see töö käis. Vahepeal oli täitsa tore, eriti kui sai jahu panekul katsustud, et kas õhupall on juba piisavalt jahu täis. Katsumise ajal lendas pallis ikka korralik pahvaks jahu:)

Kui jahu ei vajunud nii kiiresti kui vaja, tuli sed veidikene takka sorkida:)

Ja mis kõige naljakam, jahu maitsmine tegi rõõmsaks meie Rasmuse, kes hommikul oli üsna mossis ja tusane. Hetkel ongi Rasmus jälle jahu maitsmas:)

Sõber karu käis külas Kennethil ja Alyssial. Terve nädal kibelesid lapsed, millal sellest teistele rääkida. Kuid nagu teada, on kõik meie päevad erinevaid toimetusi täis ja jutustamise päev oli nadala kõige viimane päev reede. Seda magusam oli seda kõike sõpradele esitada.



Paar toredat videot, kus lapsed teevad omaalgatuslikult teatrit ja vägev lume jalgpallimäng, kust ei puudu ka üks sportlik tütarlaps:)

Jah, egas see teatri tegemine mingi nalja asi ei olegi. Minul oli seda tegevust küll aga tore jälgida ja üsna väike osa ka filmilindile saada.

Nüüd siis lumejalgpall.

Sellel nädalal tegelesid Kallikarud hammastega. Kõik kakskümmend lapse hammast laoti suhu ritta. Nüüd jääb vaid oodata sakilisi ja veel tugevamaid jäävhambaid. kallikaru teab veel, et toidukordade vahele tuleb jätta paus. Seda, kui pikk see olema peab, seda peab reguleerima ikka täiskasvanu. Meie Kennethile oli  ka see pausi jutt meelde jäänud. Täna sõi ta porgandit ja kui kümme minutit umbes oli möödas, siis Kenneth ütles, et paus on peetud, kas ta nüüd võib jälle porgandit süüa.
Kallikaru teab ka seda, et toidukorra vahele juuakse vett ja mitte magusat jooki. Kuidas see kõik praktikas välja tuleb, eks see selgub edaspidi:)



Suu tuli välja lõigata ja keel samuti ja hambad ritta panna. Vahvad tööd on näha rühma esikukappidel.
Täna jõudsid teha robootikat alyssia ja Artur ja kenneth ja Maria.
Esialgu ei tahtnud lennuk tööle minna, kuid tegelikult oli tegu väikese arusaamatusega. lapsed tegid oma tööd korralikult. Õuest tuppa tulles saime masinavärgi ka tööle:)

Katsetused jätkuvad.







Kaunist nädalavahetust ja toredaid hetki nädalavahetusse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar