kolmapäev, 29. oktoober 2014

Ühel päeval käis meil külas tädi Reet, kes mõned aastad tagasi töötas meie lasteaias rühmatädina. Tädi Reet on praegu kodus ja naudib pensionipõlve. Vabal ajal meeldib Reedale teha käsitööd. Tema heelgeldatud nukke on meil õige mitu. Seekord tõi Reet meie lastele heegeldatud mikrofoni. Tore on see, et mikrofon läks kohe ka käiku. Järgnevad videod on tehtud laste ooteajal, mil minnakse sööma või mõne muu tegevuse ootamise ajal. Sellisel tegvusel on kaks head külge. Ootamine ei ole enam igav tegevus ja otse loomulikult meeldib lastele esineda ja näidata, mida ta oskab. Mõnikord on ka see mikrofoni hoidmise soov nii suur, et esialgu veel muu ei tulegi, kuid iga asi omal ajal.
Head nautimist!
Esialgu on kõige julgemad meie poisid.






Eile tegid väikesed Kalliakrud õhtuhommikvõimlemist. Meie smarttahvel on ikka üks vägev asi. Sinna saab joosnistada, saab vaadata huvitavaid pilte ja saab mõnikord multikaidki vaadata. Samuti võimlemist ja tantsimistki teha. Hommikvõimlemised on jätnud oma meeldiva jälje ja nii need Kallikarud hüppasid ja kargasid õige mitu ja erinevat tantsu läbi. Väga hea võimalus liikumisvajaduse rahuldamiseks:)




 Tõsisemad ettevalmistused isadepäevaks juba alanud...

Pintslihoid jällegi esmatähtis ja issi penupp saabki värvitud.


Meie abivalmis Moonika näitamas, kuidas ka kõik ääred tuleb ära värvida. Muuga saab Maria aga ise suurepäraselt hakkama.

Ei ole aega pilkugi töölt visata. Paistab, et see värvimise töö on üks mõnus töö.

Päike segab pildistajat, töö tegijat küll mitte.

Tuleb hoolega vaadata, et kõik kohad saaksid värviga kaetud. Juba saavad lapsed hakkama ka tasapisi sellega, et värvitakse järjest, mitte surts siit ja surts seal. Seda kõike on aga ikka vaja  lastel lasta märgata ja proovida.



Väike mees on ametis ja saate ise varsti näha, kui hästi ta selle tööga toime tuli.

Ott markus püüab ka järgrmööda värvida. Eks väikesi tühje augukesi ikka tekib, kuid need vead saab väheste pintslitõmmetega ära parandatud.

Eile tõi Rasmuse ema meile hulga toredaid ehteid. Veidike oli vaja ehte suurust korrigeerida ja tulemus oli näiteks selline ...
Tegelane maskiballilt.

Meenutab osaliselt  ühte tegelast A rühma filmist, kelle nahavärvus oli küll pisut teist värvi:)

 Tänud toredate ehete eest. Lastel on juba ka omad lemmikud tekkinud. Seega, ehitud tüdrukuid ja poisse võite meie blogis veelgi kohata ja muidugi ka rühmas.















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar