neljapäev, 16. oktoober 2014

Sellel nädalal õppisime E tähte. Õppisime seda kuulama sõna alguses ja seekord me mitte ei voolinud E tähte vaid kasutasime hoopis väikesi pulgakesi tähe ladumiseks. Pulgakestest oli rõõmu ka veel niipalju, et neid sai ju ka loendada. Kõige toredamad tähed on aga elus tähed. Saate neid kohe vaadata kahel järgmisel fotol.

E tähte ladusime sellel nädalal lausa mitu korda. Esimesel korral oli tegemist ikka üksjagu. Teisel korral läks juba palju paremini. Eks seda ikka juhtus, et täht oli veidi teisipidi, kui pidi olema ja pulgakeste ei tahtnud ka päris ühtlaselt jaotuda. Lõpuks saime ikkagi üheskoos hakkama.











Eile mängisime peaaegu päris suurte laste mängu. Männgisime "Kull ja linnukesed". Varem jäi pesi alati niipalju, kui oli lapsi, Kuid seekord läks igal uuel korral 1 pesa kaduma. Pesade kadumisest saadi aru õigepea. Ka suudeti hästi hakkama saada sellega, et just sina jäid pesast ilma ja tuli mängust lahkuda st. laps läks kulli kõhtu. Uhke võitja sai aplausi teiste sõprade poolt. Kuigi kaotusega tuldi päris kenasti toime, oli siiski mõne lapse silmist näha, et küll oleks ise võitja tahtnud olla. Eks järgmine kord.
Niimoodi see kinnipüütud linnukeste rivi kasvas. ja näete isegi, et ei olda selle üle nii väga õnnetud midagi. Hoopis elatakse kaasa ja saab natuke nalja ka kui see kullmamma taga ajama hakkab.

Õnnelik võita oli rahul oma tulemusega.


Lehekeste korjamine on tore tegevus. Seekord korjati lehekesi kleepetööks, et siiliposile korralik pesa valmistada.

Rõõmuks on vaja vaid ühte kollast lehekest.





















































































Sügishommikud on juba jahedad. Lapsed tulevad, ninaotsad on punased. Aga lasteaia toas saab ruttu sooja ja mänguhoo sisse.







Kapsa krõbistajad aga jälgivad kogu mängu laua tagant. Kapsa krõbistamine on peaaegu sama hea kui mängimine.

Hea asi ikka nakatab ja nii sai kahest krõbistajast neli.



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar