kolmapäev, 16. november 2016

Täna hakkasime mängima poodi. Tegime jälle pisut tutvust arvutamisega. Täne enam keegi ei arvnud, et 1 ja 2 on kokku 12. Hakati taipama, mida tähendab plussmärk ja saadi väiksemate arvudega arvutamisega hakkama. Need on küll esilagsed sammud, kuid arvutamise  põhimõttest hakatakse juba  aru saama.

Mõned toredad nõited meie poes pakutavast. Oli väga tore ja armas lugeda. Natuke naerda sai ka, see oli lihtsalt kõik nii tore. Lõbusat vaatamist teilegi!






Need vahvad sildid on laste endi kirjutatud. Osad neist jõudsime enne poe avamist ka ise läbi häälida. On hea tõdeda, et mitu last juba loeb ja saab ka kirjutamisega iseseisvalt hakkama. Häälimitegevusega saavad aga hakkama kõik lapsed ja see on juba väga hea algus lugema õppimiseks.
Tänane vahva poenali.
Laura oli poemüüja. Ostjaks oli Marie  ja kui ta oli oma kauba kätte saanud, siis kassapidaja küsis, et kui palju tahaks ostja raha tagasi ka saada.
Selline küsimus oleks päris meeldiv ka tavaelus:)


Kuigi tüdrukud olid kohe ostjatena järjekorra ära vallutanud, oli siiski ka hiljem poistel pisikesed šansid poodi külstada. Ja kui suurem ostupuum on läbi, siis siis avaneb ehk kõigil soovijatel meie väikest kauplust külastada:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar