teisipäev, 15. november 2016

Isadepäev on küll möödas, kuid isaks olemine sellega ei lõpe.
Isadus ja mehised tööd inspireerisid ka meie Kallikarusid. Kallikarude meelest olid nende isad kõige tugevamad ja saavad igasuguse tööga hakkama. Nii ka Kallikarud.

Kõige pealt tuli joonistada puutükile pilt.Tüdrukud valisid ikka naiselikumad teemad, poisid aga ei saanud autodest üle ega ümber.

Ka tüdrukud said naela löömisega suurepäraselt hakkama.

Mõnikord oli naelaga ikka tegu ka. Läks kõvaraks või tuli hoopis puutükist välja. kõvera naela vastu leidsime ruttu õige rohu - haamri küljega taoti jonniv nael õige pea sirgeks.



Kui naelad haamriga puutüki sisse taotud, tuli veel teha värvimistöö ja traadi punumine ja peaaegu nagu suure inimise töö ongi valmis.

Täitsa nägusad, mis?

Täna hakkasime valmistumakaupluse mänguks, et hakata poemüüja ja kassapidaja ametit mängima. 
Esimese asjana tuli luua oma raha. Oma raha nimeks sai Laula. Päris ilus nimi.

Laula on loodud. pisut sai nende Lauladega ka arvutatud. Homme valmistame kaupluse ja eks siis näe, kuidas see raha lugemine meil välja tuleb.

Täna aga oli vahva veel see, et Kaspari isa ja Trävise isa käisid lastele telke meisterdamas. Ikka sellepärast, et mei lastel oleks põnevam ja lõbusam. Kui telk veelrride peale saab, siis on nedes kindlasti tore mängida ja ka niisama mõnus peidus olla.

Lastel oli juba huvitav seetõttu, et ega isad igapäev ei viibi rühmas. mõnikord ju isegi võiks:)

Isadele tänutäheks luuletus isadest. Plaanisime seda küll varem avaldada, kuid isasid tänada sobib iga päev.



 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar