esmaspäev, 30. november 2015

Algas kaunis jõuluooteaeg. Ka Kallikarud käisid koos lasteaiasõpradega päkapikk Pepega ja tema sõpradega  tutvumas. Pepe oli mõelnud kõigi peale. Toitu said nii loomakesed, kui ka kogu Suitsupääsupesa pere.

Lapsed küsisid juba eelmine nädal, et millal Päkapikumaale saab. Muidugi tahavad nad, et juba oleksid jõulud ja et juba algaks jõulupidu. Õnneks aitavad rõõmsad päkapikud ja nende üllatused lapsi jõuludele veidi lähemale.

Siin nad ootavad kõik reas kannatlikult, et mida põnevat seekord näha saab. ja toredust oli omajagu. Sai etendust näha, tantsiti, joodi teed ja söödi piparkooke. Seda ei juhtu just iga päev.

Pillipäkapikk Anu on juba akordioni välja võtnud ja advendihommik võib alata.

Laste soovid olid igati mõistlikud. Loodame, et väike Pepe suudab nende soovid täita.

Mõelgem meiegi rohkem üksteise peale ja ka metsaasukate ning loomulikult koduloomade peale.


Tantsu lõid jänkukesed ja tantsu lõid hiljem lapsedgi. Piparkoogid ja tee andsid aga jõudu oodata järgmist advendihommikut.

Kallikarud hakkasid jõuludeks valmistuma juba veelgi varem. Meie ei saa jätta susse aknaluale, need ei mahuks meie rühma aknalaule ju ära. Tarvis on vaja meisterdada jõulukalender, sinna sisse äkki päkapikk tublidele lastele ikka midagi poetab:)

Pisikesed kaunistamise vahendid said hoolsate näppude vahel sinna, kuhu need pidid minama.

Ei olnud seekord nurinat, et näpud on liimised või et ehtekesed liiga väikesed. Mõni laps kaunistas lausa mitu aknakest.

Mis viga päkapikul sellise lapse juurde tulla:)

Kõik soovisid oma kaunistust eksponeerida ja igaüks arvas, et just tema oma on kõige kaunim ja neil on täiesti õigus:)

No vaadake ise!

Kas teie jaksaksite nii palju pisikesi vidinaid väikesele aknakesele laduda. Vist ei, kuid meie Marie suudab.
Ka jõululaudeks hakkasime juba valmistuma eelmine nädal või kmoguni üleelmine nädal. Laule on mitu ja ega kõike korraga saa. Ikka tasapisi. Need laulud, mida kuulete, on alles esimeste õppetundide ajal filmitud. kuid kui keegi soovib ka kodus neid kuulata ja õppida, siis saab ehk siit abi.


Niimoodi see õppimise asi käib. proovitakse nii ja naa ja peol kõlab kõik nagu vaja.

Teine salm ka.





Head harjutamist! Päkapikud oskavad seda juba hinnata:):):)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar