kolmapäev, 25. märts 2015

Laste istutatud muru otsakesed juba paistavad. Nüüd on aeg ka juba emmedele mõelda. Kuna selgus, et istutamine on ikkagi päris vahva tegevus, siis võiks emmedle ka midagi toredat külvata. Mida aga, seda saate teada juba meie emadepäeva peol.
Laura ja Anneliisi emme saab lausa kaks üllatust. Teadagi miks, temal on ju need vahvad kaksikud.

Kui peenrakesed rajatud, tuleb külvama hakata. Igasuguseid väikesi seemnekesi tuli mulda supsata.
Enda kätega millegi valmis tegemine toob rahulolu ja teeb õnnelikuks.
Lasteaed on selline tore koht, et kui peakski midagi meelest minema, siis tuletatakse kõik jälle järgmine aasta meelde. Hetkel on pea iga rühma aknalaual midagi sirgumas. Kellel muru, kellel lilled ja maitsetaimed. Erkrohelisi võrseid avastada on ikka ütlemata tore.



Täna mängisime sellist mängu, et laps on kadunud ja politsei leiab tema. Tarvis öelda siis oma nimi, et kiiresti vanemad saaks leitud. Ei läinudki see täisnime ütlemine väga kergesti. Mõned korrad tuli enne ikka proovida, kui videosse sai võetud. Tegelikult vajabki selline tegevus veidike harjutamist ja meelde tuletamist. Enda nime teadmine on igati kasulik ja mõnikord ka lausa hädavajalik. Hetkel sai politseimängust küllalt ja lapsed nimetasid oma nime lihtsalt üksteise järel. Kõik, kes pidid, said hakkama. Meie väike Robin ei peagi seda veel oskama, sest on enamustest Kallikarudest aasta noorem. Pisut harjutamist veel ja ongi asi käpas. R-täht igatahes juba põriseb:)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar