reede, 19. september 2014

Vahvaid lugusid headusest ja kurjusest on palju. Täna vaatasime lugu "Päkapikk Pikkpäkast". Meelde tuletasime viisakussõnu, majakatust ja A tähte saime  võrrelda kolmnurgaga, ning seda ka näidata.



Aga kuidas sai meie laste juurde see vahva näitemäng? Eks ikka rõõmsavärvilise autoga. Kallikarudki kibelesid kohe peale etendust autosid plastiliiniga värvima. Iga laps sai omale vahva autoselli auto sisse sõitma. 
Eks seda tööd ole juba praktiseeritud eelmine aasta pühade munade kaunistamisel, kuid seekord tuli autole plastiliin kanda nii, et auto oleks ikka sileda ja ühtlase muljega.

Kaaslase auto tundub ka päris vahva.

Minu auot sai esimesena valmis.

Vaid ratas on puudu ja siis on Mete Mai  töö ka valmis. Usinamad näpud ei lasknud autovalmimisel oodata.

Iga autoomanik valis värvi ise. Kes taevakarva sinise ja kes märja liiva värvi.

Ja nii nad valmisid. Ikka üks ja teine ja kolmas. Kõik riburadapidi, justkui liini pealt.

Hoole ja armastusega tehtut ei tahetud väga näitusele jättagi. Kiire küsimus tuli Ida Lidialt, et millal autot võib koju võtta. Kui kevadeni kuidagi oodata ei jaksa, eks siis paar päeva autode näitust ja sõit omaniku koju võib alata.

Autovabrik töötab lakkamatult.


Kui autovärvi st. plastiliini väheks jäi, eks siis tuli seda õpetaja käest juurde tellida. Ei tea, kust tema seda sai:)?
Toredad autod rõõmustavad lasteaia esikus teie silma, tulgem näitusele!

Ameteid on mitmeid. Mõned neist eriti populaarsed. Meil on selleks ametiks uksehoidja amet. Mõnikord on lausa kaks kohale. Seekord peab korda Joosep, tema on sellele ametile tavaliselt kõige kiirem:)
Päikselise nädala lõpetamiseks sobib igati tore laul. Ilusat nädalavahetust ja tulge laupäeval meie lasteaeda vahvale üritusele "Saame sõpradeks" Kohtumiseni!


Suured tänud headele blogivaatajatele toredate kommentaaride eest! Just täna juhtusin piiluma, et mis selles vallas toimub:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar