teisipäev, 17. mai 2016

Selle nädala tegijad on lapsed ja võilill. Võililled on kaunid ja neist saab palju toredaid asju teha. saab pärga punuda ja liivakoogile kaunistust teha ja saab ka võilillemett teha. Kallikarud korjasid hoolega võililli, et saada magusat mett. Täileikku ettekujutust neil meest korjamise ajal veel ei olnud, kuid sõna mesi pani asjad paika. Kui korvid õisi täis, taheti kohe mett tegema hakata. Tundus põnev asi olema. Kahjuks ei saanud edasist protsessi lapsed toimetada, küll aga jälgida ja peagi maitsta. Mesi keeb hetkel rühmaruumis.


kauni pärja punus Mettele sõber marie õeke. Kas pole kaunis?

Tublid võilillekorjajad jäid filmile.


Tore näide ka Kallikarude jalgpallimängust, kus mäng käib põhiliselt väljaspool jalgpallistaadionit:) Reeglid on seega sellised, et reegleid ei ole.


Eelmise nädala reedel käisid Kallikarud kinos vaatamas mereteemalisi multifilme. Pärast multifilme saadi kaasa ka merteemaline kleeps ja värvipilt. Kogu üritus toimus mereaasta raames ja kandis nime "Näoga mere poole". Multifilmide vaatamine oli lastele tasuta.

Kallikarud multikaid oodates...





Mõned katked multikatest.




Okkonaudid, nii neid vahvaid tegelasi nimetati, ilmselt on kirjapilt tegelikult teine. Lapsed teavad seda kindlasti paremini, sest kui hakati näitama filmi nendest "okkonautidest", siis käis kõva sahin läbi saali ja kostusid huiked, et see film on nende lemmik.

Üks vahva sündmus oli Kallikarus veel. Meie Marie sai viieaastaseks. Palju õnne Mariele ja tema perele!




TÄNANE PÄEV MEELDE SUL JÄÄB -
SAAB KINKE JA KOMME JA MUSI
JA IGALT ÜHELT KALLISTUSI!

SELLINE SEE PÄEV JUST OLIGI!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar