reede, 21. november 2014

Terve nädal on Kallikarusid lasteaias olnud vähevõitu. Kuid täna, reedel, oli vaid kolm last. Seetõttu tuligi teha õige mitu pilti ühest ja samast lapsest. Et paistaks rohkem:)
Tegelikult oli armas, ülimalt vaikne ja rahulik hommik. Suurest mänguhommikust poega, busside ja muude tegevustega ei tulnud küll suuremat midagi välja, kuid küpsiste valmistamisega saime ometi hakkama ja neid jagus ka meie sõpradele Lepatriinudele.
Üks vapper kokapoiss meil võtta oligi, õnneks:)

Kenneth oli kohe nõus oma abikäe ulatama ja nii see küpsiste tegu algaski.

Loomulikult on kokkamine tore.

Pildistamine on vist tore samuti. Igatahes teeb Kenneth endale erilise naerunäo pähe ja fotograaf võib tegutseda. Õnneks oli asjalik ja rõõmus meeleolu ka siis kui fotokas ei sähvinud.

Õigel kokapoisil on ka omad õpilased. Kokapoiss näitab muidugi ette. 

Tegelikult olid need väikesed kokapreilid sama osavad või vaat et osavamadki, kuid peamine on isetegemiserõõm ja mingisugust rivaalitsemist Kallikarude köögis küll ei ole:)

Toredad tornikesed kenasti üksteise kõrval reas.

Ja nüüd on Hanna kord. Sai hakkama temagi, loodetavasti ei riku seda toredat tegu küpsetaja:)

Veel mõni pätsike plaadi serva ja võibki selle plaaditäie ahju pista.
Küpsised said õnneks kauni kuldpruuni välimuse ja magus lõhn levis kõrvale tubadessegi. Head isu kõigile, kes maitsta said.

Ka eile ei olnud lapsi kuigi palju, kuid oma kuus lapsukest tuli kokku siiski. Eks neil vähestel olid omad privileegid. Koos prooviti õpetaja tooli ja vaadati Norra imelast Angelina Jordanit youtubest.
Tüdrukud vaid noogutasid päid ja pisut itsitasid, kui neid kutsuti uuteks õpetajateks.





Ilusat lumist nädalavahetust! Möllake lumes, kes terved ja kes veel tervenemas, siis loodetavasti olete esmaspäevaks rivis ja lasteaias möllate kõik need päevad tagasi, mis saamata jäid:) Kohtumiseni!
Üks lumine kutsu tervitab Kallikarusi lumiselt maalt.













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar