neljapäev, 5. detsember 2013

Vanal aastal tuleb kõik võlad ära likvideerida. Siit siis väike isadepäevavõlg.
Meenutus Kallikarude ja Lepatriinude rühma isadepäevapeost.

Viimased sättimised ja Suitsupääsupesa lasteaia kõige pisemate esimene pidu koos emade ja isadega võib alata. Olgu isadepäev või emadepäev, sellisel päeval on ikka pere koos, nii ka meil.



Nagu näha, jagub väikesi mudilasi nii esinemise rivisse, kui ka emme või issi sülle. Esimestel pidudel juhtub ikka mõnikord nii. Kõige tähtsam on siiski hea tuju ja koosolemise rõõm.



Meid oli kokku, vaatamata haigustele, ikkagi päris palju. Aga vanasõnagi ütleb, et häid lambais mahub palju ühte lauta.

Oleks nüüd lugu vaid videos:) Tore, et vapraid mudilasi jätkus ka peo lõpuks.



Väikesed sättimised käivad asja juurde. Ikkagi esimene tõsisem ülesastumine.

Õpetaja natuke aitab ja luuletus ongi esitatud. Eerika Esopi luuletus "Minu i.." oli laste jaoks väga populaarne luuletus. Isa targad sõnad said otsekui laste enda mõteteks. Kes siis ei tahaks olla tark?

Esinejate read on juba õige hõredaks jäänud. Seekord peavad küll õpetajad endale kiitust jagama, kes me vapralt lõpuni vedasime:)





Magusa koogi valmistamise laul on muusikategevuses üks laste lemmikuid. Kooki segatakse vahetevahel šokolaadi ja viinereid, maasikamoosi ja heeringaid. See viimane pakkumine tuli siiski õpetaja poolt naljatamiseks.

Pidu lõppes maski meisterdamisega ja laste valmistatud pirukate ja tordi söömisega. Mõnusat suminat oli tuba täis, meeleolu oli hea ja hea tujuga mindi ka koju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar