reede, 8. november 2013

Nädala on seekord läinud kiiruga. Küllap ka seetõttu, et sai ju kangesti, kangesti pidu oodatud.
Väikesed Kallikarud said hakkama oma  esimese peoga koos vanematega. Koos sai jahutaignaga toimetatud ja vahva mask üheskoos meisterdatud. Eeltöö iadepäevaks ja mardipäevaks on tehtud.

Täna aga käisidki meil päris mardisandid. Karvaseid ja sulelisi jagus ikka üksjagu. Väiksed Kalliarud ja Lepatriinud võtsid tundmatud külalised vastu ootamatult julgelt. Hiljem tehti koos üks tantski. Küll on hea, et me neid sellest elamusest mardihirmus ilma ei jätnud. Kui lastele rahulikult ja rõõmsal meelel asju selatada, saavad nad ju aru, et tegu ei ole mingisuguste "kollidega".


Mõni mart paistab küll veidi süngevõitu, kuid nende kurbi palveid lihtsalt peab kuulma. Ja nii nad tuppa saidki ja kohe tantsu lööma hakkasid.

Ei jäänud väikestel mudilastelgi muud üle, kui ka martidega koos mängida ja lustida.


Päevavalges ei olegi nad nii hirmasad, kuid vaadake ette õhtupimeduses.

Mardiema viskas õnne, et lapsed oleksid terved, et oleks toitu ja mänguasju. Et noored piigad saaksid mehele ja et lasteõnn kestaks meie peredes ja lasteaias veel kaua, kaua.

Kõge lõpetuseks võttis mardiema välja vitsa. Alguses tundus küll veidi hirmutav see vitsavibutamine, kuid mida väike vitsasaps edasi, seda rohkem nalja hakkas saama.  Kõik see ei toimunud muidugi sellepärast, et me lapsed pahad oleksid, seda mitte. Kõik see toimus hoopis sellepärast, et meie lapsed jätkuvalt tublid ja terved oleksid.   
Kui mardid said õnnelikult ära saadetud, vaadati veel seda, kuidas jänku Juss isdapäeva pidas ja kuidas mardisantidest said pardisandid. Igasuguseid toredaid asju juhtub ja toredaid asju juhtub kindlasti ka pühapäeval Kallikarude peredes, kui kätte jõuab isadepäeva.

                         ILUSAT ISADEPÄEVA JA RÕÕMU TEIE PEREDESSE!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar