neljapäev, 14. november 2013

Mõnikord vanemad küsivad, et kas minu laps teiste lastega koos ka mängib. Ikka mängivad ja toimetavad koos, mis sellest, et sõnu esialgu veel vähe.

Anna ja Lepatriinude rühma Maria tegemas seda, mida tavaliselt õpetajad ei luba:). Aga õpetajad lihtsale ei tea, et kui veidi panna liiva kiirenduseks, on liu laskmine palju vahvam.

Maria ja Marie koos või oli see vastupidi:)

Ehe näide sellest, et sõpruseks ei olegi palju sõnu vaja. Ühel hommikul istusid kõrvuti Mattias ja Martin. Istusid tükk aega vaikides. Mattiasel oli paha tuju, Martin jälle aga oma koduse raamatuga õnnelik ja rahul. Kõrvuti oli istutud mitu head minutit, kui poisid õpetajale "tundmatus" keeles omavahel üksikuid sõnu hakkasid vahetama. Korraga oli raamat Mattiase käes ja siis läks lahti... vaimustuse hüüdeid kostis iga sekundi tagant.

Mattias uuris raamatut küll püsti ja istudes. Martin oli ka rahul,et tema raamat teistele  meeldis ja  sõber lubas pärast ju raamatu tagasi ka anda.

Ole kuidas sa oled, peaasi, et rahul ja õnnelik.
Juba eile alustasime jõuludeks valmistuma. Lastele oli jõuluteema väga meeltmööda ja tuttav, justkui mäletaksid kõiki oma eelnenud jõule. Kõik tundus väga loomulik ja tekkis õdus õhkkond. Enne jõuluteemat   tegime hääled soojaks juba tuttavate muusikapaladega. Äkki saate nedest abi, et laulda mõningat laulu, mille sõnad just paar päeva tagasi andsime.








Kuigi tundub, et talv on veel kaugel, siis siilikesed juba siiski tuduvad. Kallikarud teavad, või vähemalt õpetaja arvab nii, et siil magab sellepärast, et väljas on külm ja toitu napib. Nii saidki unised siilid endale talvekorteri. Ja Kallikarude meelest võiks nüüd talv juba tulla ka ja kõik need lapsed, kes hetkel on kodudes haiged, võiksid ka juba terveks saada ja järgmine nädal lasteaeda tulla. Sõbrad ootavad teid!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar