reede, 19. mai 2017

Kindlasti on kõik juba märganud, et Kallikarude rühmas on uued lapsed. tegelikult mitte päris lapsed vaidjänkulapsed.
Väikesed jänkulapsed on meie KIKI nooremad õed ja vennad. Kiki ise ei taha neid veel kuidagi tunnistada. Ikka kipub naksama ja kordalooma. Kallikarudel ja teistel lasteaia lastel on aga jälle rõõmus ja uudistamise rohke aeg. Väikesed karvapallid on ju nii armsad.








Tänaseks on suure õues oleva puuri sees vahesein ja jänkupere saab rahus õuemõnusid nautida.

Kokkamine on enamuste laste üks lemmiktegevusi. Kallikarud valmistasid smuutit ja emadepäeva kookki sai ühiste jõududega valmis. Koogi valmistamisel kasutasime Trevori ema retseptis olevaid toiduaineid. Üheks väga mõnusaks ja magusaks komponendiks emadepäeva koogis oli näiteks kompoti virsik. Seda ei olnud me varem kasutanud.

Ja nüüd smuuti valmistamine. Valmistai smuutit apesini mahlaga ja ka maitsetamata jogurtiga. Mõlemad tulid imehead. Kasulikum neist oli siiski jogurtismuuti.






Smuutit valmistades tulevad pähe igasugused toredad mõttet ja juttugi rääkida on kokkamise juures väga tore . On selline töine ja mõnus aura väikeste kokapoiste üle.



Tort hakkab juba ilmet võtma.

Nobedad näpud valmistasid lausa kaks suurt torti. Ega teisiti ei saakski.


Meie Marie sai kuueseks. Palju õnne meie tublile Mariele ja tema perele!

Seekord toimusid sünnipäevalaulu laulmine  ja õhkuvisked saalis. Kajas hästi ja muusika oli ka õpetaja Anu käest kohe võtta. Ootamas oli Kallikarusid priske kommikott:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar