neljapäev, 6. aprill 2017

Sellel nädalal oleme käinud lausa kahel korral tarkust kogumas väljaspool lasteaeda. Televisiooni retk oli igati huvitav ja hariv ka, kuid neid pilte saab näha pisut hiljem, sest meie tubli Ida Lidia ema juba edastas üht-teist teile. Tänud õpetaja elu kergemaks tegemise eest:)
Ja siit nüüd meie Tervishoiu muuseumi külastus.

Muusumis võttis meid vastu vahva ja sõbralik giid. Kiitsime teda ka vahva juhendamise eest.

Selliste silmaklappidega tuli Kallikarudel käie küll trepist ülesse ja trepist alla. Loomulikult oli ikka nägija abiks.

Siin joonistavad lapsed pildi vanemale, et nad saaksid ka kodus proovida näpuga kompimist ja arvata ära, mida on joonistatud.

Vahvad silmaklappe ei võetud ära kuni tegevuse lõpuni. Mine tea, mis nipi jälle see meie giid välja mõtleb.
Erilise aparaadiga mõõdeti laste riiete värve. Vastavat aparaati kasutab pime inimene, et teada saada, mis värvi midagi on.
Veel saadi teada, kuidas abistada pimedat ja kuidas pime inimene saab valada vett ühe vahva seadeldise abil. Seadeldise abil saab pime inimene valada vee täpselt kruusi servani.
Pimeda kirjagi püüdsime lugeda.
Aga kõige paremini tuli välja ikka emmele ja issile joonistuse joonistamine. Kas emme ja issi sellest ka pimesi aru sai, see on juba iseasi:)



Ja siin meie kaunid preilid ja üks rõõmus noormees. Imeilusad seelikud tüdrukute seljas on valmistatud Katariina ema poolt ja meie õpetaja kristiina poolt. Nüüd on mei mõnus stange ka, kus neid kauneid riideid hoida. Tänud Katariina emale!


Täna pidas oma sünnipäeva meie Katariina. Katariina sai kuueseks, nagu juba paljud meie Kallikarud.
Ikka õnne ja lusti ja kaunist lauluhäält Katariinale ja rõõmu kogu perele!




Roobotikahuvilised meisterdasid jälle trummeldavat pärdikut.

Vahva pärdik laua peal ja laua ümber:)

Egas siis poisidki maha jäänud pärdikuks olemisest.

Pärdikutegu oli vahav!



Tasapisi saavad meie Kallikarudest juba roobotika profid, nagu nad ise ütlevad endi kohta. Profid on vist esialgi palju öeldud, kuid väga nutikad ja tegusead sellid roobtika maailmas küll:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar