pühapäev, 16. aprill 2017

Pühade eri:)

Alustada tuleb loomulkiult meie Kikist, kes pakub lastele igapäevaselt palju rõõmu ja kes teab, äkki tõi mõnele lapsele ka pühadeüllatuse.


Meie Kallikarudki hakkavad juba Kiki moodi minema:)





Enne ...

... ja pärast:)
 Pühadeks valmistusime juba varakult. Ei tea, kas on lastes ka see suur kevade ootus ja pühade armastus, kuid nagu jõulude ajalgi, on ka nüüd, lihavõtete eel, väga lihtne toimetada ja tegutseda pühade suunas.
Alustasime vitraažide loomisega, sest nendega seoses oli mitu tööd vaja teha. Veidikene lopergused need meie munavitraažid küll said, kuid oma kätega ilul on hoopis teine mõõde:)










 Kunstitegevuste vahel me  ei unustanud  ka tähti ja numbreid. Abiks on meil selline mängukeskond nagu Virbits. Kõik mängud seal on arendavad ja sama toredad, kui kõik muud mängud.





Lihavõtete eel tegi meie lastele magusa ja armsa üllatuse Ida Lidia ema. Meie pühade lauale ilmus keeks -jänes koos šokolaadi munadega. Pean veel lisama, et see magus jänes oli üle valatud värvilise suhkrugaluuriga. Oli päris raske hakata jänkukest tükeldama, kuid magusaisu sai võitu:)

Rõõmsad näod koos pühadejänkuga.
 Tegelikult teavad Kallikarud, et munadepühi kutsutakse veel paljude teiste nimedega. Kas kõik just kohe meelde jäävad, aga terviku mõistmise algus on tehtud.
Ja ongi keeks - jänkuke lapse põses.

Ei saanud me läbi ka ilma munade värvimiseta. Plaanisime esialgu looduslike vahenditega värvimist, kuid alul ei olnud valgeid mune, siis jälle ununesid looduslikud vahendid. Munad ei jäänud aga värvimata ja pärsi mitmele lapsele oli uudne see, et ka rasvakriitidega saab teha väga kauneid mune.
Tegelikult oli meil ka üks võlupliiats, kuid see oli võlumisest seekord väsinud. nii panidki lapsed oma näpukesed ja vahvad mõtted tööle.





     


Ja egas vahva munadepüha multifilmgi nägemata jäänud. seekord oli selleks lõbus ja armas tummfilm ja nagu lapsed palusid, panen ka selle lingi, et seda ka kodustega koos vaadata.



https://www.youtube.com/watch?v=2ZjHD3cyb5o  pühade multifilm

Sellel nädalal tutvustas karukeste külaskäiku Maria.



Laste lemmikpildid sai...

Ja veel paar lustlikku pilti, kus tüdrukud katsetavad ma soengutegemise oskusi. Esialgu on jäänud telefoni kaamera ette modellid. Autoriks on Ida Lidia.






Eks ole ilusad, soengud ja tüdrukud. 
Blogi lõpetamegi seekord pühade kaunitaridega, kes piiluvad läbi pajuokste:)



Kaunist pühapäeva ja ilusat pühade jätku!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar