kolmapäev, 22. märts 2017

Tulevase õpetaja, Laura, aega sai Kallikarusid õpetades läbi. Kuigi Laura lahkumisest on juba nädal möödas, küsib ikka mõni laps vahetevahel, et kas Laura ikka homme tuleb. Nad lihtsalt ei mõista, et kuidas neile üks armas inimene äkki nende juurde enam tulla ei saa. Soovime Laurale edukat ülikooli lõpetamist ja ikka seda, et ta hakkaks õpetama kunagi samasuguseid toredaid lapsi nagu Kallikarud.


Eelmine reede õppisid lapsed koos Oliveriga jälle mitu vahvat laulu. Ühes laulus oli peategelaseks üks uhkeldav noormees ja teises tubli kraamija tüdruk.




Eelmine nädal saabusid lasteaeda raamatukogust lastele raamatud. Raamatukogu valib välja raamatud ja lapsed saavad mõnda ega nende raamatutega tutvuda. Sellisel juhul ei peagi raamatukokku minema.
Tegelikult on raamatukogu üks põnev paik ja kindlasti on nii mõnedki Kallikarud raamatukogu külastamise tee juba jalge ette võtnud.





Üsna sagedasti tuleb lapsi raamatute juurde suunata ja seegi tegevus on igati omal kohal. Seekord oldi aga krapsti raamatukasti juures ja uudistamist oli küllaga. Ei pidanud keelama ega käskima:)

Ja nüüd meie Karmeni edusammud ujumises.
Paljudel lastel ei teki raskusi pea vee alla panemises. Mõned lapsed peavad aga siiski rohkem ennast ületama ja selles osas kogu julguse käiku panema. Eks selle julguse saamiseks on ka omad nipid, kuid iga raskuse ületamine ei toimu üle öö ja see võtabki pisut aega. Meie Karmen sai ka nüüd sellega hakkama, et pistis oma peakese vee alla. Kui pea vee alla pistis, hoidis käsi veel natuke ka nina kinni, kuid olles veidi  vee alla, sumas kahe käega vee alt välja, unustades nina kinni hoidmise sootuks. See on suur asi ja sellepärast said need kaks väikest lõiku ka filmitud.



Peagi sudavad kõik Kallikarud vee all sumada kui üks mees:)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar