reede, 13. jaanuar 2017

Täna käis lastelkülas jälle Oliver. Tema külaskäigu üle on lastel alati hea meel. Seekord alustas Oliver "Vaikuse minutid"  harjutuste katsetamist ja läbi viimist.


Kõigepealt püüti kuulata vaikust ja helisid, mida ju siiski selle huvitava vaikuse sees kuuleb. Mõni laps kuulis ka luma sadamist. tekkis vahva naljalugu, et kui Tartus lumi sajab, siis kuulevad seda ka meie lapsed:)




Tuli olla tähelepanelik ja samas ei pidanud üldse mitte midagi tegema. See ei olegi nii kerge:)

Mängisime ka laulumänge. Vana hea laulumäng tuli endalegi meelde. Ja mis peamine,lapsedsaid kaise välja mõelda tegevusi, mida nad on ära õppinud.

Lõpetuseks said lapsed teada, et on olemas väga andekas helilooja Arvo Pärt. tema laulu lapsedkoos Oliveriga püüdsidki laulda.


Sõber karu käis külas Ida Lidial ja Joosepil juba eelmise aasta lõpus. Vahepeal oli kiired ajad. Nüüd lõpuks said lapsed uurida, mida vahvat Ida Lidia ja Joosep oma karukestega tegid. Mõned laste lemmikfotod kaeda siia.

Ida Liidia ja karukesed judos nahkhiire harjutust tegemas.

Üllatuse järgi on kõik majjad:)

Robotite näitus lõppes robotiseerumisega.

Tuttavate nägude nägemine pani kogu rühma sahistama.

Sõit vanaema juurde Pärnusse. Multifilmid ja karukesed  aitavad pikka sõitu lõbusamaks teha.

Kui Pärnus, siis mere ääres ja ikka karukesed koos Joosepiga.

Puu otsas ronimine on Joosepil sama selge kui karudel:)

Teisipäeval on meil lasteaias Aafrika päev. Kallikarud ja Lepatriinud tutvustavad lastele Aafrikat.
Selleks puhuks sai uhked ehtedki valmistatud. Eks lasteaiakaaslased püüavad hiljem sama ilusaid või veelgi ilusamaid valmistada.










Endiselt õpivad Kallikarud targa mesilasega toimetama ja juba püüame arvutamistki õppida. Lisaks saame teada, et kus on parem pool ja vasak pool. Kellel numbrid kipuvad segi veel minema,siis neidki saab mesilase abil meelde tuletada. Ja mis peamine, nii on lõbus. Lisaks tuletavad Kallikarud meelde vana head kummikeksu mängu.





Järgmine nädal saavad meie lasteaia lapsed teada, et kuidas elavad saamid ja aafriklased ja ka hiinlased. Tuleb kirju ja huvitav nädal. Ei unustata ka Eestimaad. Esmaspäeval sõidavad Kallikarud ja Lepatriinud Murastesse talvist metsa uurima. Kohtume järgmine nädal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar