kolmapäev, 28. september 2016

Sügis tuli lauluga. Ei näidanudki kohe kõige rajumat palet. Kinkis meile hoopis hulga ilusaid päikesepaistelisi ilmasid. Eks ikka tänu laste laulule. Lauluke oli küll veidike kurvameelne.

Sügislauluke tekitab hopis teistsuguseid tundeid,kui suvised laulud. Joosep leidis, et koguni ajalooline ja salapärane oli see tunne, kui sügislauluke kuulatud sai. Kahjuk ei jõudnud see tore fraas vidosse, nüüd saab aga sellest teda siin.


Sellel aastal on Kallikarud robootikas juba palju tegusamad ja tähelepanelikumad. Meie meisterdused lähevad järjest raskemaks. Lapsi  see aga ei hirmuta, väljakutsed on justkui nende jaoks loodud.




Täna meisterdasime hoopiski lennuki. Vahva meisterdamine sai, sest lennuk viskas oma tiivad ära poole lennu pealt. Laste lennuk tegi nagu legomultifilmis enne meisterdamise algust. Lennuk tõusis õhku ja siis äkki tekkis mootoririke ja lennuk hakkas alla kukkuma. Õnneks rike eemaldati ja lennuk sai jälle tõusta. laste lennukile said ka tiivad uuesti külge pandud ja lend või jätkata. Saadi targemaks ja nalja sai samuti.



Veel mõned laevad on laste poolt ehitamata. Küllap jõuavad needki lapsed oma laevakesed valmis. lennukitega on aga lõbus algus tehtud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar