esmaspäev, 22. veebruar 2016

Peagi on saabumas meie väikese, kuid kalli Eestimaa sünnipäev. Selleks puhuks värvisid Kallikarud täna lipukesi. Värviti lausa kaks lippu. Ühe lipukesega läheme homme saali aktusele, teine lipuke jääb meie rühmatuba kaunistama.






Pliiatsite sahistamise käigus käisid osad lapsed ka robootikas.


Eelmine nädal meisterdasid lapsed lasteaia sünnipäevaks kaunid lilled. Lillemeisterdamise tehnika oli järgmine: erilisele paberile joonistaud lillreljeef tuli veega üle tõmmata ja siis lill tasakesi lahti tõmmata paberi seest. Kallikarud on harjunud kontuurjooni üle tõmbama pliiatsiga. Seekord tehti seda aga märja pintsliga. Kaunid tööd on esikus kõgile soovijaile näha.










Eelmine nädal vaatasime youtubest vahvaid muinasjutte, kus sai kaasa teha erinevaid hääleharjutusi. Selliseid muinasjutte on tore teinekord koduski vaadata.


Reedel käis meie Katariina luulekonkursil "Eesti keele kaunis kõla" Meie lasteaiast läksid luuletusi esitama igast rühmast üks laps.

Rõõmsad luuletuse esitajad oma üllatustega.


 Katariina luuletuse esitamise video sai ka tehtud, kuid üsna luuletuse lugemise alguses läks see filmimise töö meelest ja võitu sai juhendamise töö. Siiski on ka Katariina luuletuse esitamist tore kuulata.


Täna  oli õues jälle lastel tore olla. Lund aina kallas ja kallas. Vahvaid lumememmesid saab juba pikemat aega meisterdada ja tänagi valmis õige mitu memmekest. Kahjuks lõhkusid väiksemad lapsed osad memmed ära. Aga ei ole hullu, ehk homme saab neid vahvaid tegelasi jälle teha.


Väga stiilse lummememme meisterdanud Ida Lidia lubas ka sõbrad pildile ja see on tore.

Väike video Laurast ja Anneliisist, kes täna koos robootikas linnuksed meisterdasid. Anneliis meisterdas täna esimest korda ja juba korra robootika tegevuses osanud Laura oli õele kindlaks toeks.



Homme ja ülehomme on pidulikud ja tähtsad päevad.  Ootame  seda ja rõõmustame koos.
                             
                                    Kaunist pidupäeva kõikidesse Kallikarude kodudesse!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar