neljapäev, 13. august 2015

TERE JÄLLE KALLIKAUDE PERE!

Kallikarude rühm töötab jälle uue hooga. Tore tervitus tuli Ott Markuse emalt, kes soovis head uut algavat aastat. Tõepoolest, algamas on jällegi uus õppeaasta. Teeme selle kõik koos tegusaks ja lõbusaks.

Nii mõnigi laps on pikekemaks kasvanud, mõnel on juuksed heldamast heledamaks pleekinud ja mõnigi rohkem "lobisema" hakanud. Esimesel tööpäeval kuulis õpetaja suveseiklusi, vaatas üle kõik uued kingad, sest laps ju vahepeal hoolsasti kasvanud. Kuulata sai nii rõõme kui muresid,  neid viimaseid tegelikult peaaegu ei olnudki:)

Väike, kuid vahva seltskond juba Kallikarude rühmaelu taspisi vedamas.

Trepi peal ei olegi me veel pilti teinud.
Tegelikult on selle pildi nimi, et kus te sõbrad kõik olete, tulge ja lööge koos meiega kampa. Loodame, et sõnum jõuab kohale.

Suvega on õpitud igasuguseid asju, kõik välismaa keeled juba otsapidi suus ja puha ...


Omajagu nalja on meil ka juba saanud....

Eile sorteerisin  omi erinevaid pabereid ja dokumente, kui äkki tuli  Trävis minu juurde ja küsis, et miks sa seda ajalugu uurin
Ja tõepoolest, vanu asju ma ju uurisin tõesti. Kust see poiss selle väljendi äkki võttis, kuid nii see oli:)

Täna hakkasime lõunaajal õueriideid seljas ära võtma. Artur August vajas mõnes asjas veidi selgitust ja seetõttu rääkisin temaga nii eesti keeles, kui ka vene keeles. Siis aga äkki hüüdis Ralf tema kõrvalt, et ärgu ma rääkigu temaga niimoodi, sest ta on ingline. 
Ralf mõtles muidugi ilmselt, et inglane. Tegime siis asja selgeks, et Artur August ei ole inglane, vaid ikka eestlane, kuid tema kodus räägitakse kahte erinevat keelt.


Sellised toredad tähelepanekud siis meie Kallikarude poolt ... :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar