esmaspäev, 16. veebruar 2015

Täna hommikul üllatas meid käre pakane.  Just, meie jaoks oli varahommikune -14 korralik ninanäpistav külmakraad. Õnneks on päike hakanud jälle ennast rohkem näitama ja nii hajusid miinuskraadid Kallikarude õue mineku ajaks nagu naksti minema. kallikarudel oli mitmed toredad tegevused täna õues olemise ajaks planeeritud.
Kõigepealt tuli leida lipukene ja sealt uurida, mitu täppi on selle peal.



Vana õunapuu juures uuriti ja tuletati meelde, et missugused need õunapuu viljad võiksid olla ja miks ei ole õunapuul enam lehti.

Vana õunapuu kinkis lastele sammalt. Keegi pidas seda ka rohuks.

Vahtrapuu juurest leiti kivikesi, kuusepuu juurest kuuseoksakesi. Sellised vahvad asjad leiti ikka selle mõttega, et neist hiljem vahva pilt lasteaiast laduda. Lasteaial on ju sünnipäev tulemas.

Tüdrukud valmistasid pool pildist. Poistel tuleb lisada veel samblane muru ja puud. Puud on meie lasteaias väga tähtsal kohal.

Väike tammetõrude rivi tähendab igat Kallikaru, kes täna kohal oli. Suured käbid aga Pillet, Moonikat ja meie noort tulevast õpetajat Triinu.

Suurte kinnastega ei olnud see pildi sättimine just kerge tegu, kuid ometi saadi see valmis ja sünnipäevalisele omaselt uhke ja tore. Selline metsamajakene.

Näete ise, juskui muinasjutust. Palju õnne sulle kallis lasteaed!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar