kolmapäev, 25. veebruar 2015

Eestimaa sünnipäeva pidu on selleks korraks läbi. Meelde jääb kindlasti meie pidulik aktus lasteaias ja uhke paraad Narvast ja veel uhkem pidu Jõhvi Kontserdimajast.
Meelde jäi ka veel ühe väikese Kallikaru ütlus meie lipu kohta. See kõlas niiviisi, et sinine on taevas, must värv tähendab musta mullahunnikut, valge on aga vahukoor.
Vabadus on tõepoolest just nii magus:) ja magusam veel. lastega sai siiski üle räägitud, mis see vabadus kõik olla võiks. Et lapsed saavad lasteaias käia ja suuremad lapsed koolis ja sedagi, et emad ja isad saavad käia tööl. Saab mõelda omi mõtteid ja neid ka välja öelda. ja mis peamine,et ei ole sõda. sellest jutust said lapsed aru küll.
Kuid Kallikarudes on algamas sünnipäevade periood ja meil kestavad sünnipäevalised traditsioonid aina endise tempoga. Kõigil on kange tahtmine juba neljaa - astaseks saada.

Eile, kui Eestimaagi pidas oma sünnipäeva, sai meie Trävis neljaseks.
Palju õnne Trävisele ja tema perele!

Enne kui kommi jagamiseks läheb, tuleb ikka sünnipäevalast tervitada! Kui eelmine aasta tuli pagarilaul laulda enamsti õpetajal, siis selleks aastaks on see pea kõigil selge. hääled on vaid õpetaja omast veidi tugevamaks saada:)





Sünnipäevalaps ikka tähelepanukeskmes. Eks see tähelepanu natuke meeldib ja natuke ei meeldi ka.

Sõbrad kenasti ootamas oma õnnitlemise järjekorda.

juba suudetakse enda järge oodata kannatlikult.

Kallistamine on meil populaarne.

Sellised poolkõvad kallid on ka täiesti omal kohal.

Kavala plaaniga täna meie Martin Hendrik

Ja veel üks südamlik kalli.

Siit tuleb vist üks musi ka ikka:)

Väga oodatud on muidugi ka komivaagen. Trävis on juba suur ja saab kenasti kommi jagamisega hakkama.
Ilm on väga kevadine juba mõnda aega. Eks see mõjub ka lastele. Vaat mida teeb päike, ajab lapsed jooksma kui kevadisi vasikaid.






Joosti mõnuga. Ei olnud kedagi, kes oleks aiaserval konutanud. Veidike varastamist oli küll, kuid eks vigurid ikka ka omal kohal. Kevad ei ole enam kaugel!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar