reede, 16. mai 2014

Sellel nädalal alustasime lapse arengut jälgivat testi. Testis uurime, mida laps on õppekava raames omandanud. Test on mänguline ja võtab aega umbes kakskümmend minutit. Testi lõpus saab laps testi detailidega mängida ja laduda oma pildi meelisesemetega. Lapse laotud pilt ei kuulu hindamise alla. Testi tulemused lähevad iga lapse arengumappi. Neid saab iga lapsvanem uurida ja kui tekib küsimusi, siis saab nendest ka õpetajaga rääkida.





Kevad hakkab tasapisi suve poole sättima. Automängud poiste seas hakkavad samuti hoogsamaid tuure võtma.





Tüdrukute tegevused on enamasti rahulikumad ja seotud rohkem kaunite kunstidega.

Sellist keed kannaks ehk emmegi.

Viimaks saab ise ka uurida, mis välja tuli. Ilus kee tuli, vaat mis!
Eelmisel nädala käisid filmimehed ja filmisid meie lapsi nukk Stella külaskäigul. Stella kandis prille. Siin lapsed proovivadki, kuidas prillide kandmine tundub. Proovimise käigus selgus, et prille kanda on täitsa vahva ja mingit võõristust prillide ja prillikandjate vastu ei tundunud olema. Just nagu väikesed professorid.


Sella koos enda baleriinist nukuga. Stella on pea sama suur, kui lapsedki. Seekord löödi patsu ja kallistati juba vägagi julgelt. Eelmistel  kordadel  tumedanahalise nukk Ananega kohtumistel, ei julenud mõni laps siiski nukku endale liiga lähedale lubada. Tervituspatsu lõid siiski kõik lapsed.
Eile õhtul toodi meie rühma üks isevärki liiv. Natuke veniv, samas ei määri, on pehme ja mõnu mudida. Väga vahva ja võiks öelda, et isegi teraapiline materjal. Tekib küsimus, et kus siis lapsed on, et miks lastega fotot ei ole. Aga eks ikka sellepärast, et pildistajast õpetaja mudis liiva koos lastega. Kellel siis aega oli seda pilti teha:)

SELLEL NÄDALAL SAI MEIE MARIE KOLMESEKS . PALJU ÕNNE MARIELE JA TEMA PERELE!

Paistab,et kolmeseks saamine on üks suur rõõm ja lust.

Täna istun  väga tähtsal kohal ja mulle see täitsa meeldib.

Õnnitkuste voor on tegelikult üks vahvamaid. Veel ei häbeneta teha kalli-kalli ja musigi on täiesti loomulik.

Ilmselt veel paar kosutavat sõna sünnipäevalisele ja siis kommile!.


Tulemas on soe või suisa kuum nädalavahetus. Puhake hoolega, sest usinaid ja nobedaid töökäsi läheb meil vaja järgmine nädal lasteia talgutel. Kes veel ei ole labidaga kaevanud, või peenraid rohinud, tehke seda kindlasti, sest esimesed rakud käel võiksid ära paranenud olla enne talguid:)!
Kaunist nädalavahetust!







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar