neljapäev, 2. november 2017

Sellel nädalal sai kuueseks meie Alfred. Õnne, rõõmu ja lusti Alfredile edaspidiseks ja õnnesoovid ka Alfredi perele!!!

Nagu ikka, tõstetakse sünnipäevalaps ikka õhku ka. Kuigi õpetaja soovitab tugevamatel toolist kinni haarata, siis on hakkamist täis enamus lapsi. Nüüd on veel vaja meeles pidada, et sünnipäevalaps ikka turvaliselt toolil püsiks ja õhkutõsted võivad alata.



Õnnitlemine on samuti tore tegevus ja vahva vaatepilt. Kes teeb kalli, kes sosistab midagi sünnipäevalapsele kõrva, kes teeb kiirelt musigi.





Tordisöömine käis laulu saatel. Tordi söömine on ikka nii käinud, et lõbus muusika saadab seda. Seekord aitasid Kallikarud ka pisut ise kaasa:)



Esmaspäeval käisid Kallikarud Lastekirjanduse Teabekeskuses. Vahvas laste raamatukogus toimus ka väga vahva tegevus. Küllap lapsed rääkisid, kui ei, siis saab ehk siit blogist pisut aimu.

Kõige pealt mõistatati mõistatusi.



Pimeduse varjus nõia koopas kuulati veel lisaks algupärases stiilis mõnda kohta tuttavast muinasjutust. Et siis Tuhkatriinu õde proovis oma jalga kinga ja kui see ei tahtnud hästi jalga minna, siis ema käskis varba maha raiuda. Kingake ikkagi ei mahtunud tüdruku jalga.  Egas palju sellist stiili ette lugeda ei tahetudki. Kuid lastel oli põnev teada, et esimesed muinajutud loodi põhiliselt hoopiski  suurematele inimestele.


Seejärel kuulasid lapsed muinasjuttu "Kakuke".

Lapsed hakkasid välja mõtlema oma moodi muinasjuttu kakukesest. Mõtteid oli palju.


Nukitsamees hoiab oma vallatut pilku lastel.

Aeg hakata joonistama tegelasi.






Nüüd veel väikesed juhised ja siis Kakukest mängima.











Kui mäng jõudis õnneliku lõpuni, uudistasid lapsed veel pisut maja. Küll seal oli palju põnevat, oleks ainult rohkem aega vaid.

Tahvli juures oli põnev õpetaja ametit proovida.

Vanad koolipingidki olid nii omamoodi ja kutsuvad.

Nii mõnelgi lapsel oli kodus selliseid aardeid.
Tee raamatukokku on sillutatud. Küllap tuleb peagi järgmine kord.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar