reede, 12. juuni 2015

Neljased Kallikarud said jälle täiendust Trevori näol.Trevorile  suured, suured õnnesoovid kogu aastaks. Õnne KoguTrevori perele!


Emmede valmistatud tordid üllatavad alati. Nii ka seekord:)

Veel viimaseid kordi mängime me vahvat pagari laulumängu. Seekord küpsetab sünnipäevaline ka ise endale kooke.


Sünnipäevalaul teeb "peategelase" uhkeks ja mõtlikuks.



Kallikarud ei ole õnnitlustega kitsid:)


Ja nüüd sünnipäeva magusaim hetk ...


Täna oli meil lasteaias Sipsikupäev. Viies erinevas keskuses tuletati meelde Sipsiku jutte ja tegutseti sama teema raames. Disaininurgas loodi sipsikule uus kostüüm, mängunurgas sai üksteist taga ajada ja Sipsiki võeti kampa. Merenurga katsetati esemetaga, is upub ja mis jääb pinnale. Nuputamise keskuses tuletati meelde Sipsiku raamatu pisinpansid ja isetegvuse keskuses sai luua oma saadet televiisoris. Oli rõõmus ja tujuküllane hommik.


Uskumatu, aga tõsi! Pea kõik kallikarud soovisid televiisoris esineda. Läks lausa rabelemiseks, kuid siiski kõik lõppes õnnelikult. vahvaid videoid jõuab täna üles laadida veel mõned, kuid järgmine nädal on oodata järge Sipsikute nädala videodele, piltidele ja muudele lõbusatele suvehaku videodele.




Väike, kuid usin triibuline kamp. Vahvad videod jätkuvad järgmisel nädalal. Vahva suveilm jätkugu ka nädalavahetuseks! Tegutsemislusti kõikidele Kallikarudele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar