neljapäev, 21. mai 2015

Sellel nädalal oleme veel suursti Poola muinasjutu lainetel. Vahva kingsepp muinasjutus kehastab julgust, vaprus ja headust. Toredad tegelase muinasjutus ongi valmimas Kallikarude käte all.

Nii lihtsalt see asi käibki. Käsi värviga kokku ja paberile, veel mõned lisad ja part, mis part valmis.

Värvine käsi on vaatamist väärt. Vaat, mis sellega kõike teha saab.

Tore oli taas sellist tehnikat kasutada.


Mõnikord tundub käe värviseks tegemine päris hirmutav. Hea, kui abi ja tugi.
Multifilmi vaprast rätsepast vaadati hoolega. Pärats multifilmi vaatamist teadis peaaegu igaüks midagi selle kohta kosta.
Nõiaküüsis printsessi vabastas vapper kingsepp Lacing.
Täna ajasid lastega jälle juttu meie sõber karu. Karuke oli mures sellepärast, et meie Kallikarudel kipub vahest meelest minema teiste rühmakaaslaste tervitamine ja head aega ütlemine. Ühiselt lubati, et see viga tuleb küll ära parandada. Aitame siis meie täiskasvanud ka meie väikestel Kallikarudel veelgi viisakamad ja tähelepanelikumad olla.
Kui tõsised asjad olid arutatud, siis oli aeg veidike tantsu lüüa.


Sõber karu külaskäigust räägivad lapsed alati suure uhkusega. Ja samas mitmed lapsed küsivad, et millal mina saan karukese koju. Ega ei jäägi muud üle, kui veidike veel kannatada. Sõber karu jõuab kindlasti kõigi laste kodudesse.

Täna jutustasid suure  karu külaskäigust Joosep ja Marie.












Nii me igapäevaselt toimetame. Ikka mäng ja töö käsikäes. Ja nagu laste puhul ikka, mäng ikka ennekõike.









Päikese ja vihma küllane kevad rõõmustab lapsi. Õues olemine on lapse jaoks parim. Seal saab aktiivselt liikuda, loodust jälgida ja sõpradega igasugust vahvat ette võtta. Tegelikult on veel palju pilte kahest äsja möödunud nädalast, kuid need ootavad veel ümber pööramist. Kavalad pildid otsustasid arvutis väikese pirueti ära teha. Aga õige pea saab neidki näha.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar